Oferta de contracte menor per a l’execució del projecte “Lluita contra el malbaratament alimentari. Una acció cooperativista”

Malbaratament alimentari

L’objecte del contracte és l’assistència tècnica per a l’execució del projecte “Lluita contra el malbaratament alimentari. Una acció cooperativista”. El període per a presentar les candidatures s’inicia el proper dilluns dia 8 de novembre i romandrà obert fins el divendres dia 19 a les 14:00h.

El projecte “Lluita contra el malbaratament alimentari. Una acció cooperativista” té l’objectiu de crear tot un compendi d’accions juntament amb cooperatives agrícoles de Menorca, cooperatives de consum i/o altres cooperatives de producció, fins i tot amb botigues i punts de venda, per tal de reforçar el vincle entre el sector de la producció i la societat consumidora i impulsar de manera col·lectiva aquest canvi de model de consum. S’apostarà pel treball amb entitats aglutinadores pel fet d’estar en una posició privilegiada ja que, més enllà de ser una superfície de compra i adquisició d’aliments, esdevenen un lloc idoni per emfatitzar valors sobre l’agroecologia i la sobirania alimentaria. Es treballarà de la mà amb els productors i elaboradors, venedors dels seus productes a aquestes superfícies per tal de que tots junts es creïn noves pautes de venda, i s’estableixin uns estàndards per tal de no menysprear aliments per la seva forma, mida o color i posar en valor la seva qualitat nutricional.

A continuació trobareu la oferta completa al document adjunt.

Categories: Desenvolupament rural