Començam amb els tastos sensorials de producte local amb el projecte Benvinguts a ca nostra

Un tast amb els cinc sentits brinda la possibilitat de descobrir en un aliment molt més que el simple plaer de menjar-lo. Conèixer la seva història, les característiques organolèptiques i altres detalls fa que menjar sigui una experiència agradable, interessant i captivadora.
Tant és així que des del projecte “Benvinguts a ca nostra. Atracant el producte local a la vostra estada” hem ofert als hotels participants la possibilitat de fer un tast sensorial de formatges dins les seves propies instal·lacions. El formatge és un dels productes més destacats de l’illa, que combina d’allò més bé amb altres aliments com fruites i cerveses artesanes donant compte de la riquesa gastronòmica de l’illa.

Convidar als visitants de l’illa a participar en aquest tipus d’accions és sens dubte una manera de submergir-los en la nostra gastronomia a partir del producte local, fer-los sentir com a casa amb major coneixements de la cultura de l’illa i brindar-lis una experiència que no oblidaran en molt de temps. La gratitud també ens la tornen amb els cinc sentits!

Categories: Desenvolupament rural