Tornem a sortir a la revista Somiatruites!

La revista gratuïta Somiatruites, dirigida a les més petites i petits de la casa, s’ha tornat a fet ressò del projecte Menorca al plat de la Joventut.

Ja teniu l’exemplar? És el número 18 i ens trobareu a les pàgines 22 i 23. En aquesta ocasió, vos proposem un joc: primer trobaràs un llistat d’aliments i hauràs de marcar els que creguis que dóna el camp de Menorca a la primavera, i després, de la mateixa llista d’aliments, hauràs de dibuixar quins neixen als arbres i quins dins la terra. Et recomanem que les respostes que has marcat les comprovis amb la teva família a un calendari local d’aliments de temporada.

Recorda que si ets esportista o sou la família d’esportistes podeu demanar al vostre club les sessions sobre alimentació saludable i sostenible. Es tracta de tallers interactius a peu de pista, abans, durant o després dels entrenaments esportius habituals, amb l’objectiu principal de crear un espai de reflexió, debat i crítica sobre l’actual model alimentari, amb relació als seus impactes sobre la salut de les persones, sobre l’entorn més proper i sobre el medi ambient. També es dedica una part de la intervenció a discutir sobre possibles gestos que poden contribuir a transformar l’actual sistema d’alimentació en un model més saludable, just i respectuós. Com a famílies, també podeu gaudir de xerrades i tallers enfocats a millorar l’alimentació a casa, especialment els berenars i les berenetes de les vostres filles i fills.

Consulta al teu club esportiu!

Categories: Desenvolupament rural